«Θα είναι ένα υπέροχο ψηφοδέλτιο το οποίο θα φέρει την αλλαγή στην Καβάλα»

0
351

«Εγώ ξέρετε έχω ρίξει γέφυρες σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της Καβάλας, σε όλους τους συνδημότες, σε όλα τα κόμματα και σε όλες τις παρατάξεις. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε η ομάδα του Βαγγέλη Παπά και υπήρχε μία συζήτηση για το αν και πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, αποφάσισε τελικά -και είναι πολύ τιμητικό αυτό για μας- η Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση να αναστείλει τις εργασίες της, δεν υφίσταται πια ως παράταξη, ο Β. Παπάς αποφάσισε να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Στην βάση προγραμματικής συμφωνίας και τι θα πει αυτό, είδαν το πρόγραμμά μας οι άνθρωποι της ΚΑΠ, συμφωνούν απολύτως με το πρόγραμμά μας όπως το έχουμε παρουσιάσει στους Καβαλιώτες στην διακήρυξη αρχών την δική μας το Νοέμβριο που μας πέρασε, επομένως στη βάση προγραμματικής συμφωνίας έρχονται άνθρωποι από την ΚΑΠ και θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας τόσο στο κεντρικό επίπεδο όσο και στα τοπικά, στα επιμέρους χωριά όπου θα κατεβάσουμε σε όλα υποψηφίους για τα τοπικά συμβούλια».

«Είναι πραγματικά μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη και γίνεται αυτό το πάντρεμα που σε κάποιους ναι μεν φαντάζει αναπάντεχο αλλά είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς γιατί και η ΚΑΠ είναι μία τελείως ανεξάρτητη κίνηση δημοτών όπως ακριβώς είμαστε και εμείς, το ανεξάρτητο με όλα τα γράμματα κεφαλαία, επομένως δε θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα μιας ομάδας συνδημοτών οι οποίοι έρχονται και λένε μας εκφράζει το πρόγραμμα του Γιάννη Εριφυλλίδη, μας εκφράζουν οι θέσεις του συνδυασμού και θέλουμε με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε και εμείς να πετύχουμε τη μεγάλη αλλαγή και τη μεγάλη ανατροπή για το δήμο Καβάλας».

«Αυτό θα το αποφασίσει η ομάδα του κ. Παπά, ποιοι από τους ανθρώπους αυτούς θα συμμετάσχουν να τα ψηφοδέλτια, εγώ η μόνη ενημέρωση που έχω είναι ότι ο ίδιος ο κ. Παπάς δεν θα είναι υποψήφιος, από κει και μετά είναι δική τους απόφαση με ποιους ανθρώπους θα στελεχώσουν και θα ενδυναμώσουν τα δικά μας ψηφοδέλτια. Εγώ είμαι ανοιχτός σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν το καινούργιο για την πόλη και αυτό το καινούργιο βλέπω το κατάλαβε η παράταξη του κ. Πάπα, το καταλαβαίνει καθημερινά και ακόμα περισσότερος κόσμος ο οποίος έρχεται και στελεχώνει τα ψηφοδέλτια μας και ενδυναμώνει τον αγώνα μας. Όσον αφορά τα εργασιακά θέματα που απασχόλησαν την παράταξη του κ. Παπά δεν είναι αντικείμενο της προγραμματικής συμφωνίας μας, εγώ ως δήμαρχος θα είμαι δήμαρχος όλων των καβαλιωτών. Για μένα δεν υπάρχουν οι μέσα, δεν υπάρχουν οι έξω,  θα είμαι δήμαρχος για όλους, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αποκλεισμούς, αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, δεν είναι μία προγραμματική συμφωνία η οποία έχει οποιαδήποτε σχέση με εργασιακές διεκδικήσεις ή κάτι άλλο. Είμαι πάντοτε υπέρ της νομιμότητας, τη η νομιμότητα την απονέμει και την αναγνωρίζει το δικαστήριο, ως νομικός το ξέρω καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, αλλά ως δήμαρχος θα σταθώ δίπλα σε κάθε καβαλιώτη ο οποίος έχει ανάγκη και πρέπει να προασπιστώ το συμφέρον του είτε ατομικά είτε συλλογικά».

«Υπάρχουν ονόματα τα οποία είναι γνωστά στην κοινωνία και ονόματα τα οποία θα γίνουν γνωστά στην κοινωνία, διότι φιλοδοξία δική μου είναι επιτέλους να ανανεωθεί και το πολιτικό προσωπικό του δημοτικού συμβουλίου. Ο κόσμος έτσι όπως τον βλέπω έχει βαρεθεί να έχει ένα δημοτικό συμβούλιο που απλώς εναλλάσσονται οι ρόλοι χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα. Επομένως θα δείτε ότι θα υπάρχουν πολλά πρόσωπα, θα είναι ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο και σε ποιότητα και ποσότητα, δεν θα υστερεί σε σύγκριση με κανένα άλλο ψηφοδέλτιο, αντιθέτως είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο επειδή ακριβώς έχει αυτή τη σύνθεση δυνάμεων, απόψεων και προσωπικοτήτων είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα το ζήλευε οποιαδήποτε άλλη παράταξη».

«Προγραμματικά σύντομα θα βγουν λεπτομέρειες και για το τελευταίο από τα μεγάλα έργα τα οποία θα εξαγγέλλουμε, η πέμπτη από τις βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις, είναι κάποια από τα τοπικά προγράμματα τα οποία δεν έχουν εκδοθεί ακόμα και βέβαια το μεγάλο πρόγραμμα του συνδυασμού το συγκεντρωτικό  που θα κυκλοφορήσει μέσα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά θα γίνουν, τώρα τις τρεις μέρες τις τελευταίες θα ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Είναι τόσος πολύς ο κόσμος που ενδιαφέρεται, είναι πραγματικά συγκινητικό, μπορώ να πω ότι μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήρθαν και στελέχωσαν τον συνδυασμό 25 ακόμη άτομα! Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο, μας γεμίζει με τεράστια αισιοδοξία αλλά είναι και η γραφειοκρατία, πως θα περάσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι άμεσα στο σύστημα, θα κάνουν τις αποδοχές, είναι επομένως χρονοβόρο αλλά μας γεμίζει με ικανοποίηση γιατί βλέπω ότι οι προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε αυτό το καινούργιο που πρεσβεύουμε στον κόσμο έχουν πιάσει τόπο και πραγματικά θα δείτε ότι θα είναι ένα υπέροχο ψηφοδέλτιο το οποίο θα φέρει την αλλαγή στην Καβάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ