«Μετά από 10 χρόνια δουλειάς, είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε τον Δήμο και να πάμε την Καβάλα ψηλά!»

0
690

Μετά από 10 χρόνια δουλειάς και προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι με μία μεγάλη ομάδα έμπειρων στελεχών να διοικήσουμε τον Δήμο και να πάμε την Καβάλα ψηλά τόνισε μιλώντας στον Alpha Radio ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης ο Τόπος της ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος. Τοποθετήθηκε για τις υποψηφιότητες που κλείνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης, τον τίμιο αγώνα που θέλει να δώσει με τους συνυποψήφιους του και υπογραμμίζει πως η παράταξη του μετά από 10 χρόνια επιστημονικής δουλειάς στο δημοτικό συμβούλιο, αξίζει την ευκαιρία να διοικήσει τον Δήμο.

«Όπως έχουμε δηλώσει στην εκδήλωση που κάναμε στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων μπαίνουμε με 200, αυτό το είπαμε ουσιαστικά και κυριολεκτικά όσον άφορα το θέμα του αριθμού των υποψηφίων. Αλλά για μένα δε παίζει ρόλο ο αριθμός με την έννοια ότι προσπαθήσαμε να βρούμε ανθρώπους καθώς υπάρχει μία πολυπολιτισμικότητα στον Δήμο μας, υπάρχουν διάφορες ομάδες ανθρώπων και μέσα από όλη την κοινωνία ευρύτερα προσπαθήσαμε να βρούμε ανθρώπους που να αντιπροσωπεύουν και οποιαδήποτε γειτονιά. Να τονίσω ότι δεν είναι το θέμα να εκλεγούν αλλά μπαίνουν για να μπορέσουν να προσφέρουν ή να εκπροσωπήσουνε από τη δικιά τους μεριά με το δικό τους χαρακτήρα, με τα δικά τους χαρακτηριστικά, γιατί όλοι έχουν υψηλό το αίσθημα της προσφοράς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας».

«Ήδη βάλαμε στην παράταξη πολύ κόσμο και δηλώνουμε αυτές τις ώρες τα στοιχεία τους ψηφιακά γιατί οι δηλώσεις γίνονται ψηφιακά όλη η διαδικασία του ψηφοδελτίου άρα χρειάζεται και μία διασταύρωση των στοιχείων μεταξύ του δημοτολογίου και taxisnet, χρειάζεται προσωπικό και καλή οργάνωση. Εμείς από τις 8 Αυγούστου στα γραφείο μας έχουμε νομικούς, λογιστές, είναι μία οργανωμένη ομάδα και νύχτα μέρα γίνονται οι καταχωρήσεις και οι διασταυρώσεις γιατί γίνονται διάφορες επικοινωνίες και με τα υπουργεία και να φτάσουμε σε ένα σημείο ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία και επίσης επειδή λήγει αύριο η διαδικασία, εμείς θέλουμε να τη λήξουμε σήμερα μέχρι το βράδυ για να μην περιμένουμε την τελευταία στιγμή μήπως προκύψει κάτι».

«Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όπως ξέρετε ήμασταν ο κ. Παππάς, η Αναστασία Ιωσηφίδου και εμείς. Άρα και μιλάμε και συνεργαζόμαστε και αλίμονο αν για το θετικό πρόσημο της Καβάλας αν δεν είχαμε μια καλή συνεργασία. Γνωριζόμαστε και τον Ντ. Κλειτσιώτη και τον Μπ. Χρυσανίδη και τον Γ. Εριφυλλίδη και έχοντας όλοι ένα κοινό στόχο, αλλοίμονο αν τώρα στην περίοδο των εκλογών να μπούμε σε μία διαδικασία να μιλάει ο ένας τον άλλο και φυσικά και με τον δήμαρχο όλοι μαζί θα κάνουμε ένα τίμιο αγώνα γιατί όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό, πως θα βελτιώσουμε την ζωή των καβαλιωτών, των συνδημοτών μας. Πρέπει να αναπτυχθεί η Καβάλα πρέπει να έχει ένα πρωτεύοντα ρόλο, δεν είναι μόνο η Αλεξανδρούπολη στην περιφέρεια, δεν είναι μόνο η Κομοτηνή, η Ξάνθη, η Δράμα η Καβάλα πρέπει να γίνει μπροστάρης στην περιφέρεια ΑΜΘ επιτέλους για ανάπτυξη, για δουλειές για τον κόσμο, για έσοδα στο Δήμο και κυρίως για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

«Ο κόσμος μπορεί να μας εμπιστευτεί γιατί το βιογραφικό μας είναι εδώ, ξεκινήσαμε πριν 10 χρόνια, κάναμε μια κατάθεση ψυχής από το δικό μας μετερίζι, έχουμε θυσιάσει τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας και το καθήκον μας είναι να δώσουμε σε αυτή την κοινωνία. 10 χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κάναμε παρεμβάσεις, φέραμε επιστήμονες, δώσαμε λύσεις, αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι μετά από 10 χρόνια δουλειάς, πραγματικής δουλειάς, αξίζει να έχουμε αυτό το δικαίωμα, αξίζει να έχουμε την ευκαιρία από τον καβαλιώτικο λαό γιατί δουλέψαμε, γιατί φτιάξαμε ομάδα και παράταξη χωρίς αλισβερίσια, χωρίς θεσμικούς παράγοντες που δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι υποψήφιοι σήμερα με την δημοτική αρχή όταν η δημοτική αρχή έχει προκαλέσει δυσκολίες στους επαγγελματίες και στην πόλη, δεν ξέρουμε γιατί επανέρχονται άνθρωποι τους οποίους στο παρελθόν τους έχει αποδοκιμάσει ο καβαλιώτικος λαός. Όπως και να έχει όμως εμείς είμαστε εδώ, 10 χρόνια δουλειάς, Μας τίμησε ο κόσμος με 14% και το 2019 μας πήγε σχεδόν στο 22% και στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε εμείς οι νικητές για να ασκήσουμε διοίκηση στον τόπο. Γιατί γνωρίζουμε, έχουμε την εμπειρία, έχω τα στελέχη για να μπορέσουμε να το πράξουμε. Η οικογένειά μας αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 200 άτομα και αυτή η ομάδα μαζί με τον κόσμο και με όλους τους φορείς θα πάμε στην Καβάλα μας ψηλα, το οφείλουμε στις γενιές που έρχονται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ