Στο πλευρό του Χρήστου Μέτιου ο Ανδρέας Καραγιώργης

0
307

Στο πλευρό του σημερινού περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου θα δώσει την μάχη του σταυρού ο Αντιπεριφερειάρχης Αλιευτικής Πολιτικής και επικεφαλής της παράταξης «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση», Ανδρέας Καραγιώργης.

Μάλιστα ο ίδιος ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου την απόφαση του αυτή δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του με τον Χρήστο Μέτιο με φόντο την Καβάλα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η συνύπαρξη του ήταν επιτυχημένη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Α. Καραγιώργη αναφέρει: «Η πολιτική συνάντηση μέσω της συνδιοίκησης με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ήταν επιτυχής!

Υπηρετήσαμε μαζί μέσα από μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία τον στρατηγικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει η περιφέρεια.

Η δημιουργία της Αντιπεριφέρειας Αλιευτικής Πολιτικής, μοναδική στην Ελλάδα επικυρώνει την συνεργασία μας για την τετραετία που πέρασε και σηματοδοτεί μια νέα πρόκληση για την ανάπτυξη του τόπου μας και τον εναρμονισμό της με την σύγχρονη τεχνοκρατική αντίληψη!!

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ