«Οι πολίτες έχουν κουραστεί, θέλουν αποτελέσματα και πράξεις, αν χρειαστεί να συγκρουστείς για το καλό της πόλης»

0
340

Βάζω αυτή την υποψηφιότητα γιατί πιστεύω ότι με την Αναστασία Ιωσηφίδου μπορούμε να πάμε τον Δήμο Καβάλας στη θέση που του αρμόζει, η Καβάλα πρέπει να πρωταγωνιστήσει, υπσοτηρίζει μιλώντας στον Alpha Radio ο Παράσχος Αγανικόλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Ώρα Δημιουργίας» της Αναστασίας Ιωσηφίδου. Ο ίδιος μάλιστα ως ιχθυέμπορος έκανε και την δική του πρόταση η οποία θα υλοποιηθεί αν οι Καβαλιώτες επιλέξουν την «Ώρα Δημιουργίας» για μία αλιευτική διεθνής έκθεση στην Καβάλα.

«Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι η υποψηφιότητά μου με την «Ώρα Δημιουργίας» δεν είναι μία απλή υποψηφιότητα και δεν κατεβαίνω σαν απλός δημοτικός σύμβουλος, βάζω αυτή την υποψηφιότητα γιατί πιστεύω ότι με την Αναστασία Ιωσηφίδου μπορούμε να πάμε τον Δήμο Καβάλας στη θέση που του αρμόζει, η Καβάλα πρέπει να πρωταγωνιστήσει, πρέπει να είναι πρώτη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και νέες θέσεις εργασίας αλλά και τις συνθήκες στην πόλη μας μίας αναπτυσσόμενης κοινωνίας. Ο κόσμος και οι πολίτες έχουν κουραστεί, θέλουν αποτελέσματα, θέλουν πράξεις και θέλουν αν χρειαστεί να συγκρουστείς για το καλό του τόπου και της πόλης, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των δημοτών της πόλης».

«Γιατί επέλεξα να κατέβω με την Αναστασία Ιωσηφίδου, κάτι πολύ βασικό που πρέπει να ακούσει ο κόσμος, εγώ τα βίωσα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της πενταετίας με δήμαρχο τότε την Δήμητρα Τσανάκα, είναι ότι πρέπει να δούμε έναν δημοτικό σύμβουλο ο οποίος μπόρεσε και έβαλε φρένο και σταμάτησε τον ΤΑΡ, έναν δημοτικό σύμβουλο ή έναν υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος έβαλε φρένο στην Εγνατία και στα διόδια, θυμάστε τότε που κάναμε το δημοτικό συμβούλιο στο δρόμο. Η Αν. Ιωσηφίδου ήταν αυτή που σταμάτησε την Εγνατία και το τελευταίο που βάζω πάνω σε αυτό είναι ότι κατέρριψε το νόμο Θεοδωρικάκου, εγώ δεν ήμουν στο Δ.Σ αλλά διάβασα την εισήγηση της στο σώμα. Δεν φοβάται να συγκρουστεί με οτιδήποτε για το καλό της πόλης, και στο θέμα της Ηρακλείτσας όλοι την ακούσαμε. Οταν πρόκειται για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μας όταν πρέπει να συγκρουστούμε να το κάνουμε. Η Καβάλα εχει μικρή ακτογραμμή, η νούμερο 1 πόλη σε τουρισμό και αλιευτική πόλη, έχουμε την ιχθυόσκαλα εκεί που είναι πρώτη στη διακίνηση εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα, έχουμε την ακτογραμμή, έχουμε την μαρίνα, έχουμε το λιμάνι, όλα αυτά μπορούμε να τα συνδέσουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ξαναφέρουμε την πόλη μας στη θέση που της ανήκει. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που συμπορεύονται με την Αναστασία Ιωσηφίδου».

«Δεν είναι μία απλή υποψηφιότητα η «Ώρα δημιουργίας», μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση μπορούμε να ξαναφέρουμε την πόλη στη θέση που της αρμόζει, στεναχωριέμαι όταν βλέπω αυτή την κατάσταση στη πόλη, θέλω να είναι πρώτη η Καβάλα. Η πόλη είναι στον αυτόματο πιλότο, την πόλη την σώζει η γεωστρατηγική της θέση και οι πανέμορφες της παραλίες. Δε πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι ώστε να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε, να ενισχύσουμε και να διπλασιάσουμε ακόμα τον κόσμο που έρχεται στην πόλη. Λέω εγώ τώρα στο δικό μου το επάγγελμα, μία διεθνή έκθεση αλιείας ας πούμε στο λιμάνι, με την συνεργασία της ιχθυόσκαλας,  του ινστιτούτου αλιευτικών ερευνών με τον Δήμο Καβάλας μπορούμε να κάνουμε και να φτιάξουμε κάτι μοναδικό, το οποίο μπορούμε να το συνδέσουμε και με τα σωματεία παραγωγών. Σκεφτείτε μία διεθνή έκθεση, σκεφτείτε ότι η διεθνή έκθεση αλιείας στην Ευρώπη γίνεται στο Βερολίνο! 250 εμπορεύσιμα είδη έχει η ιχθυόσκαλα της Καβάλας, σκεφτείτε να φτιάξουμε μία έκθεση να το κουμπώσουμε όλο αυτό και να μας επισκεφτούν μεγάλες εταιρείες. Γιατί ξέρετε στην ιχθυόσκαλα δεν ψωνίζουν μόνο ελληνικά μαγαζιά, αν έρθετε το βράδυ στην ιχθυόσκαλα θ δείτε όλα τα Βαλκάνια, όλες οι χώρες γύρω γύρω, έρχονται και ψωνίζουν τα ψάρια τους για να τροφοδοτούν τις αγορές τους από την Καβάλα».

«Γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε όλο αυτό, γιατί να μη δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μπορέσουμε να τονώσουμε την οικονομία της πόλης, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, και επιτέλους να κάνουμε τους Καβαλιώτες να ξαναγελάσουν. Η σημερινή κατάσταση στην Καβάλα με τα ανοιχτά έργα, την σκαμμένη πόλη σε άκαιρη περίοδο με την πόλη γεμάτη τουρίστες δεν είναι ότι καλύτερο, έπρεπε να υπάρχει σωστότερη διαχείριση και θα μπορούσε να το κάνει η διοίκηση και η «Ώρα δημιουργίας» θα την κάνει την διαχείριση και θα φέρουμε την πόλη εκεί που της αρμόζει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ