«Οι εκθέσεις υπάρχουν για να υπάρχει αυτή η φυσική διασύνδεση μεταξύ μας»

0
351

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου θα διαρκέσει η φετινή εμπορική έκθεση Κavala EXPO 2023. Πέραν όμως των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που βρίσκονται στο επίκεντρο της έκθεσης, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, θα υπάρχει και ένα πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως μουσικές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες.

«Είναι ένας μήνας γεμάτος από εκθέσεις, ο κόσμος αποζητά τις εκθέσεις θα λέγαμε, θα έχουμε πολλούς επισκέπτες και μία σειρά παράλληλων δράσεων και δρώμενων προκειμένου να τονωθεί ακόμα περισσότερο η προσέλευση στην έκθεση, να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα της έκθεσης της δικής μας συγκεκριμένα και νομίζω ότι στο τέλος το μήνυμα είναι ότι μέσα από αυτές τις εκθέσεις η κάθε επιχείρηση προσθέτει κάτι, κάτι έχει να κερδίσει, κάτι εχει να ωφεληθεί, να παρουσίαση τα εμπορεύματα της και την δυναμική της, να κλείσει συμφωνίες, να υπάρχει μία αναγνωρισιμότητα γιατί κακά τα ψέματα όλος ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα. Υπάρχουν αυτές οι εκθέσεις για να υπάρχει και αυτή η φυσική διασύνδεση μεταξύ μας. για να μην την ξεχάσουμε».

Ηχηρά θα είναι όμως και τα ονόματα τα οποία θα συμμετάσχουν στην έκθεση καθώς εκτός από τις παράλληλες δράσεις την πρώτη και τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία των Ονιράμα και τον Φορτίσιμο ενώ έντονες είναι οι διεργασίες για συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Ηλία Βρεττού.

«Μπορούμε να ανακοινώσουμε το κομμάτι του food truck festival, όπου για πρώτη φορά θα έχουμε 16 καμπίνες όπου θα είναι στο χώρο που θα στηθεί εξέδρα για τις μουσικές συναυλίες. Μάλιστα ήδη μπορούμε να ανακοινώσουμε το όνομα ως μία πρώτη συναυλία τους Ονιράμα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από κει και πέρα την Παρασκευή θα έχουμε τα γνωστά μας κορίτσια τις Φορτίσιμο και από κει και πέρα περιμένουμε και είμαστε σε επαφές με Χατζηγιάννη και με Βρεττό για το Σάββατο και την Δευτέρα. Άρα να έχουμε ουσιαστικά τέσσερις μουσικές συναυλίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης μας. Στην προσπάθεια πέρυσι που κατορθώσαμε να έχουμε τους αδελφούς Τσαχουρίδη είδαμε ότι υπήρχε μία πολύ θετική ανταπόκριση, ανέβηκε ακόμα περισσότερο η επισκεψιμότητα και βλέπουμε τελικά ότι αυτές οι παράλληλες δράσεις, οι μουσικές συναυλίες, η γαστρονομία, η τοπική κουζίνα, τα street food Festival, θα φέρουμε ένα κομμάτι από το πλανητάριο της Θεσσαλονίκης όπου θα μπορούν οι μικροί μας φίλοι να έχουν μία επιμορφωτική εμπειρία».

«Πλέον των επιχειρηματικών δρώμενων, που έχουμε φέτος ως τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία και το λιμάνι του Μπουργκάς, έχουμε ως στόχο να έχουμε μία πολύ μεγάλη παρουσία από τα νησιωτικά Επιμελητήρια, γιατί οργανώνουμε και ένα φόρουμ για τη νησιωτικότητα και τις πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ