«Η Ελληνική Λύση δηλώνει πως δεν είμαστε εδώ για συγκυβέρνηση, εμείς θα κυβερνήσουμε!»

0
220

Η Ελληνική Λύση δεν έρχεται για να συγκυβερνήσει αλλά για να κυβερνήσει ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Μιχαήλ Καϊκουνίδης ως προς τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του Κ. Βελόπουλου σε ενδεχόμενο συνεργασίας. Επίσης έκανε λόγο για απόπειρα αποστασίας που απετράπη από τον πρόεδρο του κόμματος το προηγούμενο διάστημα και πως εκτίμηση του είναι ότι μετά την εμφάνιση του Κ. Βελόπουλου στο ντιμπέιτ, τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης θα είναι διψήφια.

«Για να είμαστε αντικειμενικοί δεν βρήκα κάτι το οποίο ήταν αρνητικό πάνω στην απάντηση των ερωτήσεων από την πλευρά του Κυριάκου Βελόπουλου, νομίζω ότι απάντησε δυνατά και ελληνικά. Οι τοποθετήσεις του ήταν εθνικές, αφορούσαν το έθνος και την πατρίδα. Οι πολίτες είναι πλήρως απογοητευμένοι γιατί ζούμε μία καταστροφική περίοδο για την πατρίδα μας πέρα από τα οικονομικά και τα κοινωνικά είναι και τα εθνικά θέματα, ξεπουλήσαμε την Μακεδονία, υπογράψαμε στις Πρέσπες την επαίσχυντη αυτή συμφωνία με τους Σκοπιανούς και τώρα ετοιμαζόμαστε –αν δεν έχουμε υπογράψει- να παραδώσουμε και το Αιγαίο, δηλαδή το σπίτι μας να το δώσουμε σε άλλους για να έχουνε και αυτοί απολαβές από τα δικά μας. Αυτό η Ελληνική λύση το θεωρεί απαράδεκτο, το θεωρούν οι πολίτες απαράδεκτο το θεωρούνε άπαντες οι Έλληνες απαράδεκτο άσχετα αν ανήκουν σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς. Βέβαια οι πολιτικοί αρχηγοί όπως είδατε οι υπόλοιποι κάνουν πως δεν ακούνε παρότι αυτοί είναι που προωθούν αυτό το ξεπούλημα».

«Σήμερα είδα τον κ. Παπαδάκη που είπε ότι δε θα συμμετέχει σε δεύτερο ντιμπέιτ διότι οι δημοσιογράφοι εκεί δεν είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν οι ίδιοι ερωτήσεις σε επίπεδο πολιτικής, διότι δεν αποδέχονταν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί ερωτήσεις που τους φέρνουν σε δύσκολη θέση, και με βάση αυτό ειπε ο κ. Παπαδάκης ότι δε θέλει να συμμετέχει, αυτό τα λέει αυτά. Και μάλιστα απολογήθηκε στους τηλεθεατές για τις ερωτήσεις που δεν έκανε.

«Το πολιτικό σύστημα έχει λυσσάξει διότι ο Κυριάκος Βελόπουλος πρόλαβε την αποστασία που ετοίμαζε το σύστημα εναντίον μας. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι αυτοί ήταν στυλοβάτες αποστασίας που σήμερα συντρώνε με υπουργούς της ΝΔ όπως ο Μυλωνάκης και αυτό το γεγονός δείχνει τις προθέσεις τους. Από την άλλη πλευρά δεν έχουμε καμιά φθορά από αυτό, ίσως να προκάλεσε στην αρχή κάτι αλλά έγιναν τόσες αλλαγές στα γεγονότα και φάνηκε η αποστασία, και μετά το επιτυχημένο το χθεσινό της παρουσίας του Κυριάκου Βελόπουλου στο ντιμπέιτ σας δηλώνω ότι θα πάμε σε διψήφια νούμερα. Είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε τις προθέσεις του εκλογικού σώματος και μετά τα χθεσινά ακριβώς πάμε για διψήφια νούμερα. Η Ελληνική Λύση δηλώνει ξεκάθαρα πως εμείς δεν είμαστε εδώ για συγκυβέρνηση, εμείς θα κυβερνήσουμε!».

«Το οικονομικο είναι το πρώτο κριτήριο με το οποίο θα ψηφίσουν σήμερα οι πολίτες, η κοινωνία φλέγεται, πεινάμε, ο κόσμος έχει χαζέψει, το σούπερ μάρκετ έχουν φτάσει στα ουράνια και οι μισθοί είναι αυτοί που γνωρίζετε και το αντίκρισμα τους στην αγοραστική δύναμη πλέον ανύπαρκτο. Άρα αυτό που θα κυριαρχήσει στην κάλπη. Εγώ είμαι ένας απλός υποψήφιος βουλευτής που σημαίνει ότι για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ο πολίτης και σε αυτούς απολογούμαι ή αν θέλετε ενημερώνουμε με τις ερωτήσεις τους. Είμαι ένα απλό στέλεχος που ακόμα και τα ψηφοδέλτια στην Καβάλα θα τα μοιράσει μόνος του στους πολίτες. Δεν είμαστε Λουδοβίκοι, χέρι χέρι με τους ανθρώπους τους ακούμε και μεταφέρουμε τα ερωτήματα τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ