«Η διαφορά ημών είναι ότι μες στο συνδυασμό μας είμαστε της πράξεως, και το έχει αποδείξει η διαδρομή μας»

0
373

Η επαγγελματική μας διαδρομή έχει αποδείξει ότι εμείς είμαστε άνθρωποι των πράξεων, γιατί μόνο λόγια ακούμε τόσο καιρό υποστήριξε ο οικονομολόγος Θάνος Παπακοσμίδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χαράλαμπου Χρυσανίδη μιλώντας στον Alpha Radio. Ο ίδιος εξήγησε γιατί συντάχθηκε με τον κ. Χρυσανίδη, μίλησε για μία Καβάλα που βαλτώνει παρά τις καλές προθέσεις του ηγήτορα της και υποσχέθηκε ριζοσπαστικοποίηση στον Δήμο που είναι απαραίτητη για να λυθούν τα προβλήματα.

«Με τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη γνωρίζομαι χρόνια και εκτιμώ την αξιοσύνη του και τις ικανότητές του, για αυτό το λόγο κατεβαίνω μαζί του και ως πολίτης ενεργός αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλεως. Κάποτε πρέπει και οι άνθρωποι δημιουργικοί και της εργασίας να ασχολούνται με την πόλη. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο Χρυσανίδης είναι μακράν ο καλύτερος και ο αποτελεσματικότερος υποψήφιος και έχει αποδείξει την αξιοσύνη του και κατά την πολυετή επαγγελματική του διαδρομή και στη δημαρχιακή του θητεία στο δήμο Ελευθερών».

«Για το πλήθος των υποψηφίων, υπάρχουν φιλοδοξίες του καθενός που θέλει να κατέβει για δήμαρχος και δεν είναι μόνο αυτοβούλως, είναι και ωθούμενος από πολιτικά κόμματα, παίρνουν μία πολιτική χροιά τα πράγματα αλλά στους δήμους είναι τελείως διαφορετικά από ότι για παράδειγμα είναι στην περιφέρεια. Στο δήμο παίζει ρόλο και η αξία του καθενός και είμαστε γνωστοί εδώ πέρα στο χώρο της Καβάλας, είναι περιορισμένος ο χώρος και δε μπορεί να παρέμβει στο βαθμό που παρεμβαίνει στην περιφέρεια για παράδειγμα, υπάρχουν και οι προσωπικές σχέσεις.

«Και γω μπορεί να θέλω να γίνω δεσπότης, μπορώ να γίνω; Απλά πράγματα θέλουμε, πρέπει να έχουμε αυτογνωσία να μετράμε τις δυνάμεις μας και τις ικανότητες μας αλλιώς καταντάει μωροφιλοδοξία. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά σε προηγούμενο χρόνο που όμως έχουν μια διαδρομή επαγγελματική που αποδεικνύει την αξιοσύνη και τις ικανότητες που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Συμφωνώ ότι δεν είναι ικανοποιητικό το έργο Μουριάδη, δεν έγιναν πράγματα στην Καβάλα που έπρεπε να γίνουν, δείχνει ένα βάλτωμα η Καβάλα, δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του ηγήτορος γιατί τον γνωρίζω και προσωπικά όμως θεωρώ ότι δεν επιτέλεσε το έργο που θα ήθελε ενδεχομένως και αυτός να επιτελέσει».

«Η διαφορά ημών με τους άλλους είναι ότι μες στο συνδυασμό μας υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία είναι της πράξεως, και το έχει αποδείξει η διαδρομή τους, δεν έχουμε ούτε θα ούτε μα, πιάνουμε ένα πρόβλημα και ασχολούμαστε με αυτό και το λύνουμε, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε σαν επαγγελματίες ή επιχειρηματίες κάποιοι από εμάς. Αυτή είναι η διαφορά μας με τους άλλους. Τα αδιέξοδα που υπάρχουν και στην κεντρική πολιτική σκηνή και εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι  της πράξης, ακούμε λόγια και υπό αυτή την έννοια και εγώ θέλησα να κατέλθω στις εκλογές.

«Ίσως κάποιοι υποψήφιοι να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια τους με όποιον βρουν μπροστά τους. Εμείς πάμε για να νικήσουμε, έχουμε αισιοδοξία και θεωρούμε ότι θα είμαστε δεύτερο γύρο. Οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα να τους κατευθύνεις, τι πιστεύετε ότι θα μαζευτούν σε ένα δωμάτιο μέσα και να γίνουνε κάποιες μηχανορραφίες και ο κόσμος θα υπακούσει; Θεωρώ δηλαδή ότι πρέπει κάποια στιγμή να γίνουμε και πολίτες, δε μπορεί να είμαστε υπήκοοι, να αντιμετωπίζουμε τον λαό σαν υπηκόους. Η ζωή μας και η διαδρομή μας καθορίζει και τις μέλλουσες πράξεις μας, σας είπα και πάλι ότι εμείς θα μπούμε μέσα για να αλλάξουμε τον δήμο, πρέπει να υπάρξει μία ριζοσπαστικοποίηση και έχουμε την διάθεση, έχουμε και το όραμα αυτό. Τα έργα είναι σοβαρός παράγων οικονομικής αναπτύξεως, είναι και σοβαρός παράγοντας αναδείξεως της πόλεως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ