«Έχουμε πολύ θετική ανταπόκριση, ο Γιάννης είναι ένας υπολογίσιμος παράγοντας, για μένα έχει παράσταση νίκης»

0
369

Ο κόσμος πρέπει να εμπιστευτεί τους άξιους και νέους ανθρώπους που υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις για να συνεργαστούν προς όφελος της Καβάλας την επαύριον των εκλογών επεσήμανε μιλώντας στον Alpha Radio o γνωστός γιατρός και υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Εριφυλλίδη, Θεόδωρος Μήτρας. Αναφέρθηκε στο πως τον έπεισε ο Γ. Εριφυλλίδης να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, αλλά και την οπτική του για το αν πρέπει να είμαστε δραστήριοι και στα κοινά πέρα από επαγγελματικά ενώ εκμυστηρεύτηκε πως βλέπει η παράταξη να διαθέτει την λεγόμενη… παράσταση νίκης.

Eίχα τους ενδοιασμούς μου και κατάφερε να με πείσει και να με εμπνεύσει

«Πιστεύω ότι εκτός από την επαγγελματική μας ευθύνη αυτή την πόλη, έχουμε και μία ευθύνη σαν πολίτες και είναι ωραία να τα λέμε και να τα σχολιάζουμε και να τα γράφουμε δημόσια, καιρός είναι όμως να προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε κιόλας. Η γνωριμία μου με τον κ. Εριφυλλίδη δεν είναι μακροχρόνια αλλά είναι ένας άνθρωπος νέος με ιδέες με τον οποίο μίλησα αρκετές φορές, δεν στο κρύβω είχα τους ενδοιασμούς μου και κατάφερε να με πείσει και να με εμπνεύσει και να συστρατευτώ δίπλα του. Έχουμε πολύ αξιόλογους υποψηφίους και όχι μόνο υποψήφιους δημάρχους αλλά και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και καλώ όλο τον κόσμο όταν θα ψηφίσει να μην επιλέξει μόνο τον φίλο αλλά άτομα που αξίζουν πραγματικά από όλες τις παρατάξεις. Όταν μίλησα με τον κ. Εριφυλλίδη στην αρχή η απάντηση ήταν τρία γράμματα, όχι, έτσι ξεκάθαρα και ήμουνα σίγουρος, γιατί είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, είναι δύσκολα τα ωράρια, έχω πολλά πράγματα να κάνω, φοβόμουνα το χρόνο αλλά ο Γιάννης με επιμονή και υπομονή μου εξήγησε το όραμα του, μου είπε τι θέλει να κάνει, με έπεισε, είναι ένας πολύ αξιόλογος νέος άνθρωπος ο οποίος έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, έχει όραμα για την Καβάλα, βλέπω ότι αγαπάει τον τόπο του και είπα ναι είναι καιρός να πάω δίπλα του να τον βοηθήσω».

«Δεν βλέπω κάποιον «απέναντι» ούτε να στεναχωρήσω κάποιον, δεν είμαστε σαν τα άλογα να κοιτάμε μόνο μπροστά και να μην κοιτάμε δίπλα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό για την Καβάλα συνεργαζόμενοι, αυτή είναι η ιδέα, το καλό της Καβάλας δεν είναι μία παράταξη μόνο η οποία έχει όλη την αλήθεια και όλοι οι άλλοι είναι λάθος, θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε, αυτή είναι η δικιά μου θεώρηση των πραγμάτων η συνεργασία και να πάμε την Καβάλα μπροστά, όπως είναι το όνομά της παράταξης «η Καβάλα μπροστά», δε σημαίνει ότι επειδή κατεβαίνω με τον κ. Εριφυλλίδη θα κόψω την καλημέρα στους υπόλοιπους».

Yπάρχει διάθεση να μην δέχεσαι το όχι σαν τελική απάντηση

«Βλέπετε την παράταξη μας να ανακοινώνει σιγά σιγά κάποια μεγάλα έργα και όχι μόνο για την Καβάλα, είναι οι Κρηνίδες, ο Αμυγδαλεώνας η Νέα Καρβάλη και τα χωριά και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και εκεί έργα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει διάθεση για δουλειά, υπάρχει διάθεση να μην δέχεσαι το όχι σαν τελική απάντηση, γιατί όταν κάποιος λέει όχι είναι μάλλον ότι δεν ξέρω τον τρόπο ή βαριέμαι να κουνηθώ. Θέλουμε να τους πούμε και εμείς ότι αυτό δεν το δεχόμαστε και θέλουμε να κουνήσουμε κάποια πράγματα, δεν θέλουμε κάποια διοίκηση η οποία να κάνει απλώς διαχείριση, γιατί η διαχείριση είναι αυτό εδώ πέρα που είμαστε τώρα. Πότε ήταν το τελευταίο πολύ μεγάλο έργο που έχετε δει στην Καβάλα, που να μας έχει εμπνεύσει; Γυρίζουμε στον Λευτέρη Αθανασιάδη ο οποίος ήτνα ένας καταπληκτικός δήμαρχος, αλλά ακόμη μιλάμε για τον Αθανασιάδη. Δεν αρκεί να πληρώνω λογαριασμούς και να αλλάζω σωληνώσεις».

O Γιάννης κινείται και είναι ένας υπολογίσιμος παράγοντας, και στο δικό μου το μυαλό έχει παράσταση νίκης

«Ο Γιάννης Εριφυλλίδης ας είναι και το μισό του Λ. Αθανασιάδη, ο οποίος ζούσε και σε άλλες εποχές όπου τα πακέτα Ντελόρ κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες, επίσης τότε δεν χρειαζόταν να ρωτήσεις 58 θεσμούς και 40 υπηρεσίες για να αλλάξεις μία λάμπα. Εμένα προσωπικά με έπεισε ότι μπορεί να κάνει πράγματα, έχει όρεξη να κάνει πράγματα και μάλιστα ξέρει και τον τρόπο να κάνει πράγματα, γιατί πρέπει να ξέρεις και τον τρόπο. Ναι μπορεί να είναι ο επόμενος δήμαρχος, είναι εφικτό. Με τους φίλους μου βλέπω μια θετική αύρα, αλλά είδατε τι έγινε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλα βλέπανε και άλλα ήρθανε. Βλέπω μία πολύ θετική ανταπόκριση, βλέπω ότι ο Γιάννης κινείται και είναι ένας υπολογίσιμος παράγοντας, και στο δικό μου το μυαλό έχει παράσταση νίκης. Όταν η Καβάλα θα μπει να παίξει με τον Ολυμπιακό δε θα πάει να χάσει, θα μπει για να κερδίσει και τις πιθανότητες που έχει με την σωστή στρατηγική θα μπει να τις διεκδικήσει».

Λένε αν έχουμε ασκήσει διοίκηση, στη δουλειά μου έχω ασκήσει διοίκηση σε υψηλότατο επίπεδο, είχα από κάτω μου τουλάχιστον 500 άτομα

«Δεν πάμε να πάρουμε την ψήφο του κόσμου και μετά να τον κοροϊδέψουμε. Όταν κάποιος σε τιμάει με την ψήφο του πρέπει και εσύ τα επόμενα χρόνια όσα είναι και αυτά 4-5 να του το δώσεις πίσω 100 φορές, σκεπτόμενος λοιπόν όλα αυτά τα πράγματα και βάζοντας τα κάτω είπα ότι τώρα είναι ο καιρός και μπορώ και θα το κάνω. Επίσης ακούω συχνά ότι ναι αλλά αυτός δεν έχει ασκήσει διοίκηση, όλοι αυτοί που ασκήσανε διοίκηση είχαν πριν ασκήσει διοίκηση; Όχι φυσικά. Είμαστε επαγγελματίες, εγώ στη δική μου τη δουλειά εγώ ασκήσει διοίκηση σε υψηλότατο επίπεδο, είχα από κάτω μου τουλάχιστον 500 άτομα, και μιλάμε για πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ο καθένας αναλογίζεται. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους αξιόλογους ανθρώπους που υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις και καλώ τον κόσμο να τους δώσει την ευκαιρία να μπούνε στο δημοτικό συμβούλιο γιατί αυτοί οι άνθρωποι μετά θα συνεργαστούν. Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο για το δικό μας πρόγραμμα το οποίο εμένα με έχει πείσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ