Αισιόδοξα μηνύματα παρά την τάση για… προσφυγή στις παραλίες από τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας

0
254

Συνεπείς στο ραντεβού τους με την κάλπη, παρά την έντονη ζέστη και την τάση του κόσμου προς τις… κοντινές παραλίες, οι υποψήφιοι των κομμάτων και στην Καβάλα προσήλθαν στις κάλπες από νωρίς το πρωί, έχοντας επαφές με τον κόσμο που έκανε τον κόπο να ψηφίσει αλλά και τους ανθρώπους των εφορευτικών επιτροπών που πέρασαν τούτη τη βάσανο σε μία τόσο θερμή ημέρα.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ εξερχόμενος του 1ου Γυμνασίου όπου παραδοσιακά ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε «Σήμερα ασφαλώς και η ψηφοφορία στις εθνικές εκλογές είναι η πιο σημαντική στην διαδικασία της δημοκρατίας, επομένως προσερχόμαστε σήμερα στις κάλπες μέσα στη ζέστη και με κάποια κόπωση του εκλογικού σώματος, φυσιολογικό και επόμενο αυτό, για να ασκήσουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα. Για μας ζητούμενο είναι απλά και μόνο να επικυρωθεί η απόφαση των εκλογών του Μαΐου και να προκύψει η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για μία συνέχιση της σταθερής πορείας που με τόσο κόπο κατακτήθηκε κατά την τετραετία που μας πέρασε. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μία πιο ισχυρή Ελλάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει καλύτερες οικονομικές επιδόσεις, ανάπτυξη, επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Καβάλα Μακάριος Λαζαρίδης υπογράμμισε στις δικές του δηλώσεις «Σήμερα οι πολίτες προσέρχονται για να εκλέξουν την κυβέρνησή τους, είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξουν σταθερότητα και προοπτική. Είμαι πεπεισμένος θα ψηφίσουν για το μέλλον τους, θα ψηφίσουν για το μέλλον των παιδιών τους, θα ψηφίσουν για μία Ελλάδα ισχυρή στον παγκόσμιο χάρτη, για μία κοινωνία ενισχυμένη χωρίς ανισότητες με καλύτερους μισθούς. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα για την Ελλάδα μας, μία ημέρα που θα σηματοδοτήσει τα επόμενα χρόνια της δυναμικής της ανάκαμψης, της προοπτικής της και βεβαίως της καλύτερης ζωής για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η νέα υποψήφια Ευγενία Ζαχαροπούλου σημείωσε «Σήμερα η εικόνα είναι πάρα πολύ αισιόδοξη γιατί έρχεται ο κόσμος και ψηφίζει και όσοι ακόμα δεν ήρθαν και το σκέφτονται να έρθουν και αυτοί να ψηφίσουν, είναι χαρά της δημοκρατίας σήμερα. Ο κόσμος θα αποφασίσει για το τι θέλει να κάνει τα επόμενα χρόνια, έχει αυξημένη κίνηση και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό, υπήρχε ο φόβος ότι μπορεί να μην έχει αυξημένη κίνηση λόγω της ζέστης λόγω ότι κάποιοι λείπουν ότι έχουν ξεκινήσει οι διακοπές και όμως ο κόσμος ενδιαφέρεται και έχει αρκετή προσέλευση».

Κλείνοντας, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο πρωτεύσας σε σταυρούς της 21ης Μαίου για το κόμμα Λεωνίδας Παππάς τόνισε «Η διαδικασία από το πρωί κυλάει ομαλά, η συμμετοχή είναι λίγο μικρότερη σε σχέση με τις εκλογές της 21ης Μαΐου, είναι αναμενόμενο και εύλογο, ο κόσμος όμως συμμετέχει, είμαστε αισιόδοξοι και στέλνουμε δυνατό μήνυμα αλλαγής».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ