«Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να βγάλει έδρα στο νομό Καβάλας και να υπάρχει μία διαφορετική φωνή»

0
282

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι τοπικά να έχει βουλευτή η Καβάλα στις 26 Ιουνίου και πανελλαδικά να είναι αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας Κωνσταντίνος Κάρολος Παπαδόπουλος. Ο ίδιος μίλησε στον Alpha Radio για την δεύτερη προεκλογική περίοδο, την φοροεπιδρομή που έρχεται μετά τις εκλογές, τα μηνύματα που λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ και τους στόχους του κόμματος εν όψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

«Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Ανδρουλάκης έχει τοποθετηθεί και στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και γενικότερα και το διάστημα πριν τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου για νέα μέτρα που θα πλήξουν κυρίως τη μεσαία τάξη και τον απλό κόσμο διότι ο κ. Μητσοτάκη με τον έλεγχο σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό των μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχει, δεν συζητούνταν οικονομικά ή προγραμματικά θέματα αλλά για διάφορα άλλα. Έρχεται φοροεπιδρομή διότι οι δανειστές μας και γενικότερα η εποπτεία που έχουμε από την Ευρώπη μετά την περίοδο της πανδημίας που χαλαρώσανε λίγο τα μέτρα, εμείς έχουμε ξεφύγει στα δημοσιονομικά μας και νομίζω ότι θα έρθουν πάλι να μας τα μαζέψουν, να μας μαλώσουνε να το πω πολύ λαϊκά. Το ΠΑΣΟΚ προειδοποίησε ότι το 2024 θα είναι μία δύσκολη χρονιά για τα οικονομικά της χώρας, ελπίζουμε να συνετιστεί ο κ. Μητσοτάκης και η διακυβέρνηση που ετοιμάζει όπως ευαγγελίζεται και να είναι λίγο πιο ήπια για τον απλό κόσμο, αλλά νομίζω ότι θα έρθουν μέτρα».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει στη λογική της κοστολόγησης διότι το πρόγραμμα του είναι πάντα μέσα στην πραγματικότητα και οι άνθρωποι που δημιουργούν και φτιάχνουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει χρόνια στην αγορά πέρα από κυβερνητικά πόστα, το ΠΑΣΟΚ σαν χώρος έχει πάρει το μάθημά του οπότε δεν λέει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ότι λέει το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να εφαρμοστεί, είναι κοστολογημένο και είναι ρεαλιστικό, δεν χορεύει τις αγορές με νταούλια, ούτε σκίζει τα μνημόνια σε μία μέρα και με έναν νόμο και διάφορα τέτοια παλιότερα που ακούγαμε βέβαια, νομίζω ότι τώρα δεν ακούμε πια τόσο εξωφρενικά πράγματα».

«Τώρα επιστρέφουμε με ένα κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που βρεθήκαμε στην λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης και στην αγορά της πόλης, συμμετείχαν 3 από τους 6 βουλευτές μας, και οι 6 που συμμετείχαν στις πρώτες εκλογές θα συμμετέχουν, και εγώ πραγματικά εγώ δεν έχω λάβει από κάποιον από τους 6 υποψήφιους κάποια πικρία και ότι δεν θα συμμετέχουν και δεν θα βοηθήσουν και σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα. Το αν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βρεθεί αξιωματική αντιπολίτευση είναι θεωρώ εφικτό, πρέπει να βάζουμε ψηλά τον πήχη γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν μπορούμε να πάμε σε ένα προεκλογικό αγώνα και να είμαστε ευχαριστημένοι με την 3η θέση και να λέμε ας πάρουμε αυτή αν πάρουμε και μισή μονάδα θα ναι καλά. Μπαίνεις πάντα με τη διάθεση να νικήσεις, είτε λέγεται προεκλογικός αγώνας ή ποδοσφαιρικός αγώνας αλλιώς δεν θα παίζανε κάποιες μικρές ομάδες με τις μεγάλες αν το πάμε έτσι με ποδοσφαιρικούς όρους. Οπότε το ΠΑΣΟΚ μπαίνει δυνατά, βλέπει ότι υπάρχει ένα κλίμα και ένα ρεύμα υπέρ του πλέον σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο αντίπαλος μας στην ίδια παράταξη του δημοκρατικού χώρου φαίνεται ότι αποδομείται, ότι χάνει ψηφοφόρους οι οποίοι παλιότερα ήταν σε μας και εμείς ελπίζουμε να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ και στη δημοκρατική παράταξη».

«Ο αγώνας μας πρέπει να είναι διαρκής, πρέπει να υπάρχει η σκέψη το ΠΑΣΟΚ να βγάλει έδρα στο νομό Καβάλας και για αυτό προσπαθούμε, για να έχει και ο νομός μία εκπροσώπηση από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ και να ακούγεται μία διαφορετική φωνή εκτός από της Νέας Δημοκρατίας, στη Βουλή από το νομό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας και θεωρώ ότι είναι εφικτός. Μιλάμε για μία επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη στην Καβάλα, και από όσα συζητήσαμε για το παρά άλλο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχουμε επίσκεψη του προέδρου, να πραγματοποιηθεί ομιλία και συνάντηση με παραγωγικούς φορείς και τοπικούς άρχοντες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ