Να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να δει τις προσφορές μας και να αγοράσει

0
323

Την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Καβάλας η νέα δράση Summer Shopping Night την οποία διοργανώνουν Εμπορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Δήμος Καβάλας και ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πεζοδρομηθεί η οδός Ομονοίας, αλλά δε θα υπάρχουν στατικά δρώμενα, όπως συμβαίνει στη Λευκή Νύχτα. Επιπλέον όσοι επαγγελματίες το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους προωθητική ενέργεια μπροστά στο κατάστημά τους -πάνω στο πεζοδρόμιο- και να προβάλλουν τα προϊόντα τους.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ιδιωτικές πρωτοβουλίες είτε μόνοι τους είτε σε συνεργασία με τους γύρω συναδέλφους. Για το δρώμενο αυτό και τους σκοπούς του μίλησε στον Alpha Radio ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

«Είναι μία νέα εκδήλωση των φορέων της αγοράς την οποία υλοποιεί ο εμπορικός σύλλογος μαζί με τον Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την ΠΑΜΘ. Είναι μία καινούργια εκδήλωση, το μόνο που θα θυμίζει τη λευκή νύχτα θα είναι η πεζοδρόμηση της οδού Ομονοίας, δεν θα υπάρχουν στατικά event, θα υπάρχουν μουσικοί σε όλη την πόλη από τη Βενιζέλου μέχρι την Κουντουριώτου και σε όλο το κέντρο, θα υπάρχουν events στα καταστήματα από τους συναδέλφους με πολύ μεγάλες προσφορές στοχεύοντας εκείνη την ημέρα στο εμπορικό κομμάτι της γιορτής το οποίο συμπίπτει με το τέλος της εκπτωτικής περιόδου και θα υπάρχει πάρα πολύ τουρισμός αν και είμαστε στο πικ της τουριστικής σεζόν, όλος αυτός ο κόσμος να στραφεί στα καταστήματα να δούνε τι προσφορές προσφέρουν τα μαγαζιά και να αγοράζουν».

«Φυσικά στις 10 το βράδυ θα κλείσει η αγορά και όλοι μαζί θα πάμε στην κεντρική πλατεία όλοι όπου θα υπάρχει μία συναυλία με την γνωστή σε όλους Αναστασία και εκει θα τελειώσει η γιορτή μας στα διάφορα καταστήματα εστίασης που θα μας περιμένουν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Όταν τελείωσε η λευκή νύχτα υπήρξαν κάποιες παρατηρήσεις τις οποίες τις ακούσαμε και είπαμε να προσαρμόσουμε το καινούργιο event. Για παράδειγμα ακούστηκε ότι δε μπορεί η Καβάλα να φέρνει μία συναυλία όπως φέρνει η Ελευθερούπολη και η Χρυσούπολη; Γιατί τόσα event στην Ομόνοια και ο κόσμος ρίχνει την προσοχή του σε αυτά και δεν κοιτάει τις εμπορικές επιχειρήσεις;».

«Για όλα αυτά κάνουμε τη συναυλία η οποία θα είναι και το δέλεαρ να κατέβει ο κόσμος στο κέντρο της πόλης, γιατί κακά τα ψέματα ένα μεγάλο όνομα προσελκύει ακόμα περισσότερο κόσμο να κατέβει, το διαφημίσαμε σε όλη την ακτίνα από Δράμα Ξάνθη, Ασπροβάλτα, Τούζλα, Θάσο, Κεραμωτή παντού, να  το δει ο κόσμος και να κατέβει εκείνο το απόγευμα. Τα μαγαζιά θα μπορούν εκεί μπροστά να εκμεταλλευτούν το χώρο τους, να δείξουν τα εμπορευματα τους ή να κάνουν κάποιο δικό τους event στο πεζοδρόμιο για να προσελκύσουν πελάτες και από κει και πέρα ο δρόμος θα είναι το πεζοδρόμιο μας, για να μπορεί να κινείται κάποιος και να βγαίνει από τη μία άκρη της Ομόνοιας στην άλλη, στους πεζόδρομους, στη Βενιζέλου, παντού. Θα υπάρχει και μουσική που θα ντύσει την εκδήλωση μέχρι τις 10 το βράδυ».

«Τα μαγαζιά της πόλης κάθε μέρα έχουν εκπτώσεις, κάθε μέρα η αγορά της πόλης έχει καλές τιμές, όταν όμως πηγαίνουν στο τέλος της εκπτωτικής περιόδου καταλαβαίνουμε ότι όλα τα καταστήματα θέλουν να διώξουνε τα προϊόντα του καλοκαιριού προκειμένου να ξεπουλήσουν προϊόντα για την επόμενη σεζόν, το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Το event είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, και μάλιστα συνδέεται με το Cosmopolis αφού Τρίτη θα είναι η Αναστασία και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συναυλίες από το Cosmopolis, το δεύτερο σκέλος που κατεβαίνει στο κέντρο της Καβάλας όποτε κολλάει και το δικό μας το γεγονός το βράδυ και όλα αυτά μαζί θα δημιουργήσουν μία εβδομάδα για την αγορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ