«Θα σεβαστούμε και οι δύο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης»

0
140

Θα σεβαστούμε και οι δύο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης δεσμεύτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης. Ο ίδιος μίλησε στον Alpha Radio και αναφέρθηκε τόσο στην συνάντηση με τους άλλους συνυποψηφίους του υπό τον κ. Δράκο όσο και για την δυσκολία του να καταρτίσουν ψηφοδέλτιο 3 υποψήφιοι από τον ίδιο πολιτικό χώρο.

Συμφωνήσαμε ότι ο κατακερματισμός που υπάρχει στο χώρο μας δε βοηθάει στο να έχουμε πολλές πιθανότητες

«Με πρωτοβουλία του κ. Δράκου και της τοπικής ΝΔ έγινε αυτή η συνάντηση πάντα όμως ο διάλογος φέρνει καλά αποτελέσματα και είμαι υπέρ του διαλόγου πάντα και υπέρ της συναίνεσης και του να συναντηθούν κάποια άτομα τα οποία ανήκουν στον ίδιο χώρο και θεμιτό είναι να θέλει ο καθένας να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και είναι δημοκρατικότατο. Από κει και πέρα όμως έγινε αυτή η συνάντηση με τους δύο συνυποψηφίους μου, είπαμε ο καθένας τις απόψεις μας, αυτό που συμφωνήσαμε και οι τρεις είναι ότι ο κατακερματισμός αυτός που υπάρχει στο χώρο μας δε βοηθάει στο να έχουμε πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε με επιτυχία τον δήμο. Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν ποτέ αδιέξοδα και είμαι βέβαιος έστω και αργά έγινε αυτή η συνάντηση και νομίζω ότι έφερε μέχρι ένα σημείο καλά αποτελέσματα».

Από έναν χώρο με 3 υποψηφίους επί 220 πως είναι δυνατόν να στελεχωθεί ένα ψηφοδέλτιο και από τους τρεις;

«Η πρόταση των τριών εκ των τεσσάρων ήταν να πάμε σε μία δημοσκόπηση, το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης να το τιμήσουμε όλοι και να κατέβουμε στις εκλογές όλοι μαζί. Ο κ. Χρυσανίδης εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, η κ. Ιωσηφίδου και προς τιμήν της το δέχτηκε και νομίζω ότι ήταν και αυτό ένα καλό μήνυμα που βγήκε από την συνάντηση. Δεν σταματάει η συζήτηση, ο κ. Δράκος θα μιλήσει ξανά με τον κ. Χρυσανίδη, ενδεχομένως δεν παίρνονται πάντα οι αποφάσεις στις πρώτη συνάντηση και θα κάνει ξανά ο κ. Δράκος την προσπάθεια του και ίσως αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Στην πολιτική οι αποφάσεις του χθες είναι χθες και το σήμερα είναι σήμερα. Το γνωρίζετε ότι ο νόμος για τις δημοτικές εκλογές έχει αλλάξει και χρειάζονται για να κάνεις ένα πλήρες ψηφοδελτίων περίπου 220 άτομα. Πείτε μου από έναν χώρο με 3 υποψηφίους επί 220 πως είναι δυνατόν να στελεχωθεί ένα ψηφοδέλτιο και από τους τρεις με τόσα άτομα, είναι σχεδόν αδύνατον».

Πολλοί έχουν εκφράσει απέχθεια και λένε όχι δεν θέλω να συμμετέχω σε μία διαδικασία τοξικότητας

«Ο κόσμος μας δεν ήθελε τον κατακερματισμό και αφουγκράζοντας τον κόσμο μας έγινε και αυτή η συνάντηση, γιατί προβληματίζει τον κόσμο του χώρου μας και πολλοί έχουν εκφράσει την απέχθεια και λέει όχι δεν θέλω να συμμετέχω σε μία διαδικασία, μία τοξικότητα, η οποία θέλουμε δεν θέλουμε θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργείται τοξικότητα. Το έχουμε ζήσει και στις εκλογές του 2010 και του 2014, δημιουργήθηκαν εντάσεις και τοξικότητα και ήταν δύο υποψήφιοι από τον ίδιο χώρο Και σκεφτείτε τώρα με τρεις υποψηφίους από τον ίδιο χώρο. Μέχρι ένα σημείο θα βρεθεί η λύση με την κ. Ιωσηφίδου, αυτό που είπα εγώ στο τραπέζι της συζήτησης είναι ότι εμείς οι οποίοι είμαστε επικεφαλής των παρατάξεων να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συναινετικοί, να μην εκτοξεύουμε κατηγορίες ο ένας στον άλλον και νομίζω ότι αυτό από πλευράς μου τουλάχιστον θα τηρηθεί στο ακέραιο. Ο κόσμος έχει σιχαθεί την τοξικότητα, ο κόσμος θέλει να ακούει προτάσεις, να ακούσει το πώς μπορούμε να πάμε την πόλη ένα βήμα πιο μπροστά».

Θα σεβαστούμε και οι δύο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα

«Και μέσα στον Απρίλιο πιθανότατα θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία με την κ. Ιωσηφίδου. Όλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης θα μας τα αναλύσουν οι ειδικοί, και ποιες είναι τάσεις που δημιουργούνται, τι θα ακούσουμε και θα συμφωνήσουμε στο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα να σεβαστούμε το αποτέλεσμα και οι δυο μας. Θα σεβαστούμε και οι δύο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Λόγω της δημοσκόπησης τόσο το όνομα της παράταξης όσο και τα ονόματα των υποψηφίων θα πάνε λίγο πιο πίσω τώρα χρονικά. Εχει οριστεί και νέο ραντεβού με την κ. Ιωσηφίδου τις επόμενες ημέρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ