«Πρόταση που βγάζει τη Δράμα έξω από έναν σύγχρονο σιδηροδρομικό άξονα είναι φαιδρή, ανεφάρμοστη και επικίνδυνη»

0
294

Τις επιλογές της κυβέρνησης αλλά και της διοίκησης του ΟΣΕ να αφήσουν εκτός νυμφώνος την Δράμα στην χάραξη της περίφημης σιδηροδρομικής Εγνατίας στηλίτευσε ακόμη μια φορά ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, Κώστας Κατσιμίγας.

Ο ίδιος μάλιστα παραθέτει έναν χάρτη με μία προτεινόμενη χάραξη η οποία διέρχεται από την Δράμα σε απάντηση της υφιστάμενης που έχει αποφασιστεί η οποία ακολουθεί παραλιακή πορεία, τονίζοντας όμως ότι είναι τελικά η ίδια απόσταση!

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Η σιδηροδρομική απομόνωση της Δράμας χρεώνεται σε δύο κατηγορίες δημοσίων προσώπων.

Η πρώτη ανήκει σε αυτούς που προσκυνούν άκριτα τις κυβερνητικές αποφάσεις που προκύπτουν από τις πολιτικές  επιλογές της κυβέρνησης και του κυβερνητικού ΟΣΕ.

Η δεύτερη ανήκει σε προσφάτως προκύψαντα πολιτικά πρόσωπα που διακρίνονται από μια πελώρια ασχετοσύνη που τους καθιστά επικίνδυνους.

Κάθε πρόταση που βγάζει  τη Δράμα έξω από έναν σύγχρονο σιδηροδρομικό άξονα μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης και θα την “εξυπηρετεί” δήθεν με κάθετους σιδηροδρομικούς άξονες είναι φαιδρή, ανεφάρμοστη και επικίνδυνη, όπως επικίνδυνα είναι και τα παραπάνω αναφερθέντα πολιτικά πρόσωπα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ