«Είχαμε μια αγορά 3 ταχυτήτων τις ημέρες του Πάσχα»

0
185

Η εστίαση απογειώθηκε, τα εποχιακά είδη κινήθηκαν πολύ ικανοποιητικά , τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, η δύναμη δηλαδή του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας δεν πήγε καλά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΚ Γιάννη Κελγιώργη: «Είχαμε μια αγορά πολλών ταχυτήτων, η εστίαση πήγε πάρα πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες λόγω του κόσμου που ήρθε από τα Βαλκάνια και άλλους προορισμούς, αλλά και τους έλληνες επισκέπτες. Ο κόσμος ψώνισε για το πασχαλινό του τραπέζι, δεν έλειψε τίποτε από αυτό, ίσως να περιόρισε τις ποσότητες,  να έκανε τις αγορές του με φειδώ, λόγω της εκτίναξης των τιμών, εις βάρος βέβαια των εμπορικών καταστημάτων. Αυτό σημαίνει ότι επειδή τα χρήματα ήταν περιορισμένα δεν έφτασαν και για το πασχαλινό τραπέζι και για είδη ένδυσης και υπόδησης. Τα εποχιακά καταστήματα, λαμπάδες, παιδικά ρούχα και παιχνίδια  και αυτά κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα».

 Ο χειμωνιάτικος καιρός

«Τα καταστήματα τα εμπορικά περίπου στις 20 Μαρτίου άρχισαν να κάνουν βιτρίνες με ανοιξιάτικα, πασχαλινά χρώματα, δυστυχώς ο καιρός ήταν κρύος για τα δεδομένα του Πάσχα, είχαμε Πάσχα στα μέσα του Απριλίου και όλοι αρκέστηκαν στα ρούχα που είχαν, δεν άλλαξε η ψυχολογία του κόσμου».

 Η Λευκή Νύχτα

«Όλα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας, θα ενταχθούν πολλές νέες δράσεις στο κέντρο της Καβάλας, οι οποίες θα είναι συνεπικουρούμενες από πολλές επιχειρήσεις ένδυσης και υπόδησης αλλά και εστίασης και πιστεύουμε ότι η φετινή Λευκή Νύχτα θα είναι από τις καλύτερες. Οριστικοποιούνται τα μουσικά σχήματα τα οποία θα εμφανίζονται μέρα με την ημέρα. Η Καβάλα δεν είναι όπως η Ελευθερούπολη που φέρνει έναν καλλιτέχνη σε μια μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία, είναι μεγάλη πόλη, εμείς θέλουμε να απλωθούν αυτές οι 35 δράσεις σε όλη την αγορά».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ