16.8 C
New York
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Buy now

«Ο Γ. Εριφυλλίδης συμβολίζει την ελπίδα και στις 8 Οκτώβρη θα πάρει τη δύναμη από τους Καβαλιώτες»

Ο Γ. Εριφυλλίδης έναντι των άλλων υποψηφίων, δεν έχει φθαρεί, αναζωπυρώνει την ελπίδα και ο κόσμος είναι η δύναμη που θα δυναμώσει αυτή την ελπίδα δήλωσε μιλώντας στον Alpha Radio η δημοσιογράφος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Καβάλα μπροστά» Σίσσυ Ακοκαλίδου. Εξήγησε τους λόγους που θεωρεί βέβαιη την παρουσία του Γ. Εριφυλλίδη στο β’ γύρο, την προεκλογική μάχη και τους λόγους που την έκαναν να πολιτευτεί και αναφέρθηκε στην πολιτική τοξικότητα που επικρατεί… σχεδόν παραδοσιακά πια στην τελική ευθεία πριν τις κάλπες.

Είμαι ανήσυχη από τη φύση μου, ήμουν αγωνιστική και μάχιμη, ήθελα να είμαι στη πρώτη γραμμή

«Την σκέψη την είχα εδώ και τρία τέσσερα χρόνια γιατί υπάρχει μία επαγγελματική διαστροφή θα έλεγα με το δημοτικό συμβούλιο, μέχρι την έναρξη της πανδημίας δεν έχανα ούτε μία συνεδρίαση σε βαθμό επαγγελματικής διαστροφής, μου λέγανε θα περιμένεις μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα για να γυρίσεις στο σπίτι; Το δημοτικό συμβούλιο μου ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, αν και τα τελευταία χρόνια είχε ευτελιστεί σε περιεχόμενο. Παράλληλα πλησιάζω προς το τέλος του εργασιακού μου βίου, δεν το έχω με τα χορευτικά για να γραφτώ σε σύλλογο ή να πλέκω πουλόβερ ως απόμαχος από τα κοινωνικά πράγματα, το έχω πάρα πολύ και με τα κοινωνικά θέματα και τα δημοτικά πράγματα, είμαι ανήσυχη από τη φύση μου, ήμουν αγωνιστική και μάχιμη, ήθελα να είμαι στη πρώτη γραμμή, και δε θα μπορούσα να πω αποστρατεύομαι από τη δουλειά και επιστρέφω στο σπίτι. Θεώρησα ότι μια πρόταση τόσο τιμητική από τον Γ. Εριφυλλίδη στην φάση αυτή της ζωής μου ήταν ένα εισιτήριο για μία νέα ζωή».

Τεχνοκράτης, με την έμπνευση και το μεράκι του καλλιτέχνη και το πείσμα ενός μικρού παιδιού

«Ο Γ. Εριφυλλίδης είναι ένας πολυσύνθετος χαρακτήρας, είναι οργανωτικός και μεθοδικός μέχρι τελειότητας και ενώ έχει το προφίλ του τεχνοκράτη, έχει την έμπνευση και το μεράκι του καλλιτέχνη. Έχει την τεχνοκρατική αντίληψη κάποιου που εργάζεται στο εξωτερικό με κορυφαίους νομικούς ομίλους, έχει την έμπνευση, το μεράκι και την ευαισθησία του καλλιτέχνη και παράλληλα έχει κάτι που τον καθιστά τόσο γοητευτικό στα δικά μου μάτια, έχει το πείσμα ενός μικρού παιδιού. Για το αν τα καταφέρουμε ήμουν συγκρατημένα αισιόδοξη, κυκλοφορώ παντού με την ομάδα στις επισκέψεις μας, στις υπηρεσίες, στις επαφές με τον κόσμο, είναι τέτοιο το κλίμα που συναντώ πλέον είμαι βέβαιη ότι ο Γιάννης θα σπάσει το νήμα και θα είναι στην δεύτερη Κυριακή».

Ο Γιάννης έναντι των άλλων υποψηφίων, έχει ένα πλεονέκτημα, δεν έχει φθαρεί

«Έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα ο Γιάννης έναντι των άλλων υποψηφίων, δεν έχει φθαρεί. Αναζωπυρώνει την ελπίδα ο Γιάννης και ο κόσμος είναι η δύναμη που θα δυναμώσει αυτή την ελπίδα. Έχουμε έναν δήμαρχο που είναι κραταιός, απέναντι του όμως έχουμε δοκιμασμένους, έχουμε τον κ. Παπαδόπουλος που 10 χρόνια το παλεύει αλλά δεν, έχουμε την Αναστασία Ιωσηφίδου και το Χαράλαμπο Χρυσανίδη που τους ξέρει ο κόσμος, έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους, έχουν παράξει έργο, έχουμε τον Χρ. Ποτόλια που τον αγαπώ και θα κρατήσει τις δυνάμεις παραδοσιακά. Αν βάλεις τους υποψήφιους δημάρχους και το τι πρεσβεύουν και βάλεις δίπλα τους τον Γιάννη, από μόνος του υπερέχει, γιατί συμβολίζει την ελπίδα για το νέο, είναι έτη φωτός μπροστά στις αντιλήψεις του για το δήμο, για τα έργα, για την κοινωνική πολιτική».

Στο δεύτερο γύρο ο αγώνας γίνεται μοναχικός, θα κριθεί από το από το ποιος από τους δύο μονομάχους θα κάνει τα λιγότερα λάθη

«Πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος είναι μία νέα διαδικασία εκ του μηδενός, ο πρώτος γύρος είναι αυτός που τον φορτώνονται οι υποψήφιοι, στο δεύτερο γύρο ο αγώνας γίνεται μοναχικός, θα κριθεί από το από το ποιος από τους δύο μονομάχους θα κάνει τα λιγότερα λάθη τη δεύτερη εβδομάδα των εκλογών. Τότε θα βάλει ο πολίτης τον έναν απέναντι στον άλλον, για να επιλέξει δήμαρχο και ο Γιάννης εδώ έχει πλεονέκτημα λόγω της αυτοκυριαρχίας του σε αντίθεση με άλλους που δε μπορούν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους, απαντά πάντα πολιτικά, όπως για το όχημα που βάλαμε στα κοιμητήρια και την απάντηση του Γιάννη. Καλό είναι να μην παρασυρθούμε από τις κακές σειρήνες, να κρατήσουμε τόνους χαμηλούς, να μπορεί να αξιολογήσει ο δημότης τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ενός και του άλλου μονομάχους, χωρίς τυμπανοκρουσίες χωρίς πολεμικές ιαχές, χωρίς να ανεβάζουμε τους τόνους και κυρίως επί προσωπικού, οι απαντήσεις μας και τα σχολεία μας και κριτικές μας να είναι σε πολιτικό επίπεδο».

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles