19.4 C
New York
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Buy now

«Από τις 6 διευθύνσεις μεταφορών της ΠΑΜΘ, οι 3 είναι σοβαρά υποστελεχωμένες και η μία εκ των τριών είναι της Καβάλας»

Τις πρωτοβουλίες της περιφέρειας για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τις σχολές οδηγών περιμένουν όλοι στην ΠΑΜΘ όπως επισημαίνει στον Alpha Radio ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών της ΑΜΘ Αντώνης Μαστοράκης. Ο ίδιος μίλησε για την εκδήλωση τους με παρόντα τον περιφερειάρχη κ. Τοψίδη, ο οποίος είναι γνώστης των προβλημάτων τους και κυρίως των οξύτατων ελλείψεων που αντιμετωπίζουν οι 3 από τις 6 διευθύνσεις μεταφορών της περιφέρειας, μεταξύ αυτών και της Καβάλας.

«Συνδιοργανώσαμε οι εκπαιδευτές οδήγησης της ΑΜΘ μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της γενικής διεύθυνσης μεταφορών περιφέρειας, με προσκεκλημένο τον περιφερειάρχη κ. Τοψίδη. Η εκδήλωση είχε επιτυχία, ανταποκρίθηκαν όλοι οι υπηρεσιακοί και όλοι οι εκπαιδευτές από την Ορεστιάδα μέχρι τη Δράμα, για αυτό το κάναμε στην έδρα της περιφέρειας, το κλίμα ήταν εορταστικό. Κάποια προβλήματα μας τα ανέφερε και ο κ. Τοψίδης στον χαιρετισμό του, δηλαδή ουσιαστικά αυτό που βγήκε είναι ότι πρώτον έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα στην Αλεξανδρούπολη και στην Ξάνθη όπου σαν σύνδεσμος δεν υπάρχει ειδικός χώρος εξέτασης για μηχανές, μας υποσχέθηκε ότι θα λυθεί σύντομα και δεύτερον ότι θα βγει ένα κονδύλι το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για δράσεις οδικής ασφάλειας σε όλη την περιφέρεια και θα έχει να κάνει και με τις σχολές οδήγησης αυτό».

«Από τις 6 διευθύνσεις που έχει η περιφέρεια οι τρεις είναι σοβαρά υποστελεχωμένες και μάλιστα η μία εκ των τριών είναι η δική μας εδώ της Καβάλας. Ήδη πριν την εκδήλωση ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Ιγνατιάδης έχει δώσει μία λύση με κάποια προγράμματα για να τρέξουμε λίγο γρήγορα και σύντομα να έρθουν κάποιοι να στελεχώσουν την υπηρεσία. Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν κάποιες λύσεις βέβαια, αλλά δεν είναι ίαση στο πρόβλημα γιατί όταν φεύγουν οι υπάλληλοι η κατάσταση πάλι χειροτερεύει. Ο ίδιος μας είπε ότι θα προσπαθήσει και για μόνιμο προσωπικό να δει τι μπορεί να γίνει. Εμείς κατά κάποιο τρόπο βραβεύσαμε τις τρεις αυτές υπηρεσίες στην εκδήλωση μας που είναι υποστελεχωμενές  γιατί όντως οι άνθρωποι αυτοί υπερβάλλουν εαυτόν και εμείς το κάναμε ως ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας τους».

«Τον Αύγουστο που είχαμε τις πυρκαγιές στον Έβρο, κάναμε τότε ένα έγγραφο στην περιφέρεια και θέσαμε το έμψυχο δυναμικό του συνδέσμου μας όπως και το στόλο στα μεγάλο οχήματα στη διάθεση της περιφέρειας είτε για μεταφορά βοήθειας είτε για μεταφορά προσωπικού. Όταν κάναμε το έγγραφο αυτό ήδη είχαμε έναν συνάδελφο ο οποίος με το φορτηγό του ήτανε στο πεδίο δράσης, στη μάχη που λέμε με τις φωτιές και εφοδίαζε συνεχώς με νερό τα πυροσβεστικά οχήματα. Πρόκειται για τον συνάδελφο από το Σουφλί, τον Χρήστο Παπαευαγγέλου, νιώθω την ανάγκη να πω το όνομα του, ο οποίος κυκλοφόρησε και ένα βιντεάκι αντίστοιχο τότε που μας έκανε να νιώσουμε πολύ περήφανοι για αυτόν και αποφασίσαμε να τον βραβεύσουμε. Το θετικό είναι ότι ήρθε με όρεξη ο νέος περιφερειάρχης, προετοιμασμένος και ενήμερος για τα θέματα μας».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles