27.2 C
New York
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Buy now

«Οι παρατάξεις που δε πέρασαν στο δεύτερο γύρο να μας πουν, πως εννοούν την αλλαγή;»

 

Να πάρουν θέση όσοι υποψήφιοι ευαγγελίζονταν την αλλαγή για το τι θα κάνουν την ερχόμενη Κυριακή και πως εννοούν τελικά την αλλαγή, τους κάλεσε ο πρώτος σε σταυρούς της παράταξης «Ο Τόπος της ζωής μας» Ξενοφών Κροκίδης. Μιλώντας στον Alpha Radio αναφέρθηκε τόσο στο δικό του επίτευγμα ως πρωτοεμφανιζόμενου όσο και στο τοπίο και τα διλλήματα εν όψει της δεύτερης Κυριακής.

«Το προσωπικό αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό από το συλλογικό, το συλλογικό μπορώ να το πω διαφορετικά ότι πρώτος στόχος επετεύχθη και πάμε στον επόμενο στόχο, ο πρώτος ήταν να είμαστε στο δεύτερο γύρο γιατί δυστυχώς υπήρχαν κάποιες Κασσάνδρες που για αρκετό διάστημα μας βάζανε ότι είμαστε στα όρια του στατιστικού λάθους με άλλες δύο παρατάξεις και μας ένα τελευταίο γκάλοπ μας έβγαζε στην 3η θέση, αλλά τελικά και σαν φυσικά πρόσωπα και σαν παράταξη είχαμε την αποδοχή του κόσμου που είναι μαζί μας και σίγουρα θα είμαστε στην επόμενη Κυριακή διεκδικώντας την δημαρχεία».

«Για πρωτοεμφανιζόμενο ναι είναι μία εξαιρετική επίδοση, αλλά θα μιλήσω ειλικρινά, θα περίμενα και ένα πολύ καλύτερο ποσοστό, φυσικά πάμε με το συνδυασμό, αλλά εγώ ήμουνα ένας μαχωμένος γίατρος, μπορεί να έχω το προνόμιο αυτό αλλά εδώ παίρνω αποφάσεις, όπως είμαι και πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου στον Ι.Σ. και παίρνω αποφάσεις που δυσαρεστούν κάποιους και το πλήρωσα αυτό. Πρώτη φορά τα λέμε αλλά πρέπει να τα εξηγήσουμε, εγώ είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, περισσότερο παραταξιακά κινήθηκα παρά προσωπικά. Δεν ξέρω αυτό το μάζεμα των σταυρών, εγώ έβγαινα πρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο γιατί με ψήφιζαν οι συνάδελφοι που με γνωρίζουν και σαν γιατρό στο νοσοκομείο αλλά και σαν επιστήμονα και μου δίνανε ποσοστά Τσαουσέσκου, 85-88% και ήμουν πρόεδρος. Επίσης εγώ συμμαχίες με συνυποψηφίους δεν είχα για να βγάλω κάποιο όφελος, αλλά είναι ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα με το οποίο μπορώ να πορευτώ και την επόμενη μέρα».

«Μάλλον θα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος, τώρα πάμε οπωσδήποτε με τον αγώνα για την παράταξη προκειμένου να μπορέσουμε να πείσουμε αυτούς που πήγαν να ψηφίσουν την περασμένη Κυριακή να ξαναπάνε, να πείσουμε αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν για δικούς του λόγους είτε ζουν στην Καβάλα είτε ήταν εκτός Καβάλας ότι την ερχόμενη Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα εκλογικά τμήματα και τρίτον να πείσουμε τους συμπολίτες μας που την περασμένη Κυριακή κάνανε μία άλλη επιλογή και κυρίως βέβαια από τις παρατάξεις που δεν κατόρθωσαν να περάσουν στον επόμενο γύρο να επιλέξουν τον «τόπο της ζωής μας», τον Μάκη Παπαδόπουλο και όλους εμάς τους άξιους συνεργάτες τους οποίους έχει το ψηφοδέλτιο».

«Πρέπει οι παρατάξεις οι οποίες δεν κατόρθωσαν να περάσουν να μας πούνε ξεκάθαρα δηλαδή το να πούμε ότι οι πολίτες δεν είναι πρόβατα το λέμε σε καφενειακού τύπου συζητήσεις, αλλά νομίζω ότι για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων πρέπει να πάρουμε θέση στο αρχικό ερώτημα, όλοι μιλούσαν για αλλαγή, αυτή την αλλαγή στο δίλλημα της Κυριακής Θόδωρος Μουριάδης απέναντι στον Μάκη Παπαδόπουλο πως την εκλαμβάνουν; Εγώ το ΚΚΕ το έχω μέσα στην καρδιά μου για τους αγώνες του, ο κ. Ποτόλιας έβγαλε ανακοίνωση και είπε λευκό ή άκυρο, το άκυρο εγώ δεν το καταλαβαίνω, το λευκό είναι πολιτική στάση. Προχωράω όμως και λέω, δεν πριμοδοτεί τον πρώτο, δεν πριμοδοτεί το νυν δήμαρχο; Εμείς απευθυνόμαστε και στους συμπολίτες μας που ψήφισαν τη Λαική Συσπείρωση να έρθουν στις κάλπες την Κυριακή και να ψηφίσουν το Μάκη Παπαδόπουλο, αλλά και οι άλλοι επικεφαλής των παρατάξεων πρέπει να πάρουν θέση. Τους ρωτώ όμως και όσους ήταν στα ψηφοδέλτια, τι θα πουν στους ψηφοφόρους τους να κάνουν την Κυριακή;

«Όλοι οι επικεφαλής είπαν κάποια πράγματα για το πως θα πορευτούν στο νέο δημοτικό συμβούλιο, είπε όμως ο κ. Εριφυλλίδης ότι θα κάνει μία εποικοδομητική και όχι στείρα αντιπολίτευση, μπηχτή είναι για το Μ. Παπαδόπουλο που φαίνεται ότι υπάρχει μία υπόγεια κόντρα που δε μπορώ να την εξηγήσω, με αυτό που λέει ο Γιάννης Εριφυλλίδης προσβάλλει όσους τα περασμένα χρόνια τίμησαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τις γραμμές της αντιπολίτευσης. Ανθρώπους σαν τον Άρη Βέρρο που έκανε αντιπολίτευση και ίδρωσε την φανέλα».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles