24.1 C
New York
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Buy now

«Ήταν όλο σκηνοθετημένο, προφανώς υπάρχουν παράπονα και ο δήμος προσπαθεί να κάνει περισυλλογές με κρυφό αποτέλεσμα»

Ως ύποπτες χαρακτηρίζει τις ενέργειες του δήμου στην περίπτωση του σκύλου στον Προφήτη Ηλία που καταγγέλθηκε για επίθεση σε ζώο και τους συνοδούς του και κατέληξε σε νέα αντιδικία «Αισώπου» με τον δήμο Καβάλας για τις μεθόδους που ακολουθούνται ο εκπρόσωπος του Αισώπου, Κώστας Τιτόπουλος. Ο ίδιος υποστηρίζει πως ο δήμος δεν δείχνει τα ίδια αντανακλαστικά σε άλλες περιπτώσεις κλήσεων για περισυλλογή και αφήνει αιχμές τόσο για τον χρόνο όσο και για τις μεθόδους περισυλλογής του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Τσιτσιλικάκη.

«Είναι λογικό να βγει και ένα υπερασπιστεί την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του καταρχάς ως άνθρωπος προς ανθρώπους που απλά τον ρωτήσανε τι κάνεις 12:30 η ώρα το βράδυ, ενώ κατά τα άλλα ως αντιδήμαρχος και ως υπηρεσία είσαι εξαφανισμένος καθ’ όλου την διάρκεια του 24ωρου όταν πολίτες σου ζητάνε τη βοήθεια για περισυλλογή τραυματισμένων ζώων, προβληματικών συμπεριφορών και τα λοιπά. Αυτή η συμπεριφορά του ανθρώπου που είχε τη δικιά του μηχανή σταματημένη στο δρόμο σαν σερίφης, προσπαθώντας με λάθος όχημα και όχι το δηλωμένο και πιστοποιημένο όχημα του δήμου να κάνει μία περισυλλογή, οφείλει από την θέση που είναι με έγγραφα και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που έχει ο κανονισμός λειτουργίας αυτής της υπηρεσίας την οποία αυτή τη στιγμή την υπηρετεί και την εξουσιάζει, θα έπρεπε όλα αυτά να αποδεικνύονται με έγγραφα και όχι με προφορικές δηλώσεις και απαντήσεις σε δελτία τύπου σε ένα εθελοντικός σωματείο και σε πρώτη φάση αυτό που έχει να κάνει είναι να δημοσιοποιήσει στην κοινωνία στην οποία απευθύνεται ένα εθελοντικό σωματείο και αφορά το πρόβλημα αυτό, όλα αυτά τα οποία συμβαίνουνε την ώρα που εμείς κοιμόμαστε».

«Ήταν ύποπτο αυτό που έγινε διότι ενώ η αρμόδια υπηρεσία συνεχώς αρνείται, δηλώνει ανήμπορη, δηλώνει ότι έχει έλλειψη προσωπικού και χρημάτων καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου και φαντάζομαι ο καθένας που μας ακούει και είχε μία τέτοια εμπειρία παίρνοντας τηλέφωνο το δήμο στις 12 το μεσημέρι, στις 3 το μεσημέρι, στις 9 το πρωί και όλοι δηλώνανε αν βλέπετε ένα ζωο φέρτε το εσείς γιατί δεν έχουμε προσωπικό, θεωρώ ότι αυτή είναι μία άποψη που έχει ο περισσότερος κόσμος που μας ακούει, πως γίνεται τα αντανακλαστικά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο και αυτό δυστυχώς δεν αποδεικνύεται με έγγραφα (σ.σ. για την καταγγελλόμενη επίθεση του σκύλου), το επικαλούνται και προφανώς θα υπάρξουν άτομα που θα το βεβαιώσουν προφορικά αλλά πρωτοκολλημένα έγγραφα στην υπηρεσία του κ. Τσιτσιλικάκη δεν υπάρχουν, είναι πλήρως εκτεθειμένος και υπόλογος σε όλους μας».

«Εάν γινόταν η περισυλλογή και πιάνανε το σκύλο που θα πήγαιναν 12μιση το βράδυ; Θα τον πηγαίνανε στο καταφύγιο; Και γιατί δεν υπάρχει έγγραφο κίνησης οχήματος εφόσον το όχημα δεν ήταν το δηλωμένο. Έχουμε γνώση ότι το όχημα δεν είναι πιστοποιημένο, επίσης έχουμε ντοκουμέντα βίντεο όπου και το προσωπικό δεν είναι ιδιαιτέρως καλά εκπαιδευμένο άρα για αυτό έχουμε και τόσες πολλές άστοχες προσπάθειες περισυλλογής. Λίγες μέρες πριν ακούσω τον κ. Τσιτσιλάκη στην εκπομπή σας μιλούσαν ότι κατασπάραξε το ζώο, άρα είχαμε θανάτωση του ζώου από αυτό το υποτίθεται επιθετικό ζώο και άρα θα είχαμε και μία γνωμάτευση κτηνίατρου η οποία προφανώς δεν υπάρχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή για τραυματισμός ή θανάτωση ζώου ή επίθεσης μέσα από νοσοκομείο, τραυματισμό ανθρώπου ή καταγγελία στην αστυνομία, άρα δεν υπάρχουν συνοδευτικά έγγραφα που να το στηρίζουν. Αυτό ήταν όλο σκηνοθετημένο, προφανώς υπάρχουν παράπονα και ο δήμος προσπαθεί να κάνει περισυλλογές με άμεσο και γρήγορο και κρυφό αποτέλεσμα».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles