24.1 C
New York
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Buy now

«Ένα μεγάλο μέρος του ουκρανικού πληθυσμού πιστεύει ότι σύντομα φτάνουνε στη Μόσχα!»

Στο Κίεβο δεν υπάρχει κυβέρνηση η οποία σκέφτεται ουκρανικά, υπάρχει ένα εργαλείο το οποίο εκτελεί ότι θέλει ο αγγλοσαξονικός παράγοντας υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος μιλώντας στον Alpha Radio από την Μόσχα. Ο κ. Λιάτσος αναφέρθηκε εκτενώς στον πόλεμο στην Ουκρανία, την ουκρανική προπαγάνδα ότι φτάνουν.. έξω από τη Μόσχα αλλά και την αδυναμία της να βρει άνδρες για να στελεχώσει το στράτευμα. Μίλησε όμως και για το ναυάγιο των συμφωνηθέντων στην Κωνσταντινούπολη για ειρήνευση και την «ομηρεία» Ζελένσκι στις προσταγές Αμερικανών και Βρετανών.

Στο Κίεβο δεν υπάρχει κυβέρνηση η οποία σκέφτεται ουκρανικά, εκτελεί ότι θέλει ο αγγλοσαξονικός παράγοντας

«Να σας μεταφράσω αυτά που λέει ο Πούτιν, ζώντας εδώ τόσα χρόνια και από κοντά παρακολουθώντας και τον τρόπο που ο ίδιος σκέφτεται και λειτουργεί, αυτό που είπε ότι επέλθει ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ουκρανία, εγώ σας λέω το ελληνικό ο γέγονε γέγονε, αυτό έχει επέλθει για έναν απλούστατο λόγο διότι στο Κίεβο δεν υπάρχει κυβέρνηση η οποία σκέφτεται ουκρανικά, υπάρχει ένα εργαλείο το οποίο εκτελεί ότι σκέφτεται, ότι οργανώνει και ότι μελετά και θέλει άλλος. Έξωθεν παράγοντας, ο αγγλοσαξονικός παράγοντας γιατί είναι μέσα και οι αμερικανοί και είναι κυρίως οι εγγλέζοι οι οποίοι έχουν όλο το operation να το πούμε έτσι των στρατιωτικών εξελίξεων από την πλευρά της Ουκρανίας. Οι δε Ουκρανοί κατά τη γνώμη μου και κυρίως κατά την δική μου ψυχική οδύνη, γιατί εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος σπούδασε στο Κίεβο την Σοβιετική περίοδο, για αυτό ακριβώς ξέρω τους Ουκρανούς, έχω πάρα πολλούς φίλους με τους οποίους είμαστε σε κόντρα αυτή την περίοδο αλλά ενώ ήμασταν σε χοντρή κόντρα πριν 2 χρόνια, τώρα που περνάει αυτό το χρονικό διάστημα όλο και αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα, εννοώ και στον κόσμο μέσα στην Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι όσο ήμασταν εμείς στην Ελλάδα δυστυχισμένοι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, δυστυχισμένοι ενημερωτικά εννοώ μας αυτά τα οποία μας δίνανε, η ουκρανική κοινωνία ήταν 10 φορές πιο δυστυχισμένη από αυτή την άποψη, διότι ένα μεγάλο μέρος του ουκρανικού πληθυσμού πιστεύει με αυτά που ακούει ότι σύντομα φτάνουμε στη Μόσχα!».

Όχι μόνο υπάρχει λειψανδρεία αλλά ουσιαστικά θέλουν και τα κορίτσια να τα πάρουν στο στρατό

«Για μένα που είμαι στη Μόσχα και για όλους μπορούν ξεκάθαρα να καταλάβουν ότι αυτά τα πράγματα όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά είναι τόσο χονδροειδής αυτή η προπαγάνδα που ουσιαστικά μετατρέπει τους ανθρώπους σε τερατάκια. Καλλιεργούν μία φρούδα προσδοκία, μόλις χθες διάβαζα ένα κομμάτι ενός Ουκρανού αναλυτή ο οποίος έχει φύγει από κει και βρίσκεται στη Ρωσία εδώ και χρόνια που λέει ότι ενώ πριν από δύο χρόνια υπήρχε ένας ενθουσιασμός στη νεολαία της Ουκρανίας να καταταγούμε εθελοντές στο στρατό να πολεμήσουμε για την πατρίδα, τώρα έχει μεταστραφεί το κύμα αυτό και περάσαμε στο σύνθημα όχι να πάμε εμείς, ας πάει ο γείτονας και μετά βλέπουμε! Όταν λέμε ο γείτονας στην Ουκρανία παίζει μεγάλο ρόλο, ας σκοτωθεί ο γείτονας λένε! Μετά από σχεδόν 2 χρόνια είναι μια κατάσταση που υπάρχουν στο εξωτερικό πάνω από 5 εκατομμύρια Ουκρανοί, στο δυτικό εξωτερικό γιατί υπάρχουν και στη Ρωσία, αλλά για αυτούς δεν μιλάει κανένας, και  τους Ουκρανούς που έχουνε φύγει από το 2014 και από το 2022 και μετά εθελοντικά στη Ρωσία, είναι πάνω από 5 εκατομμύρια! Αυτά που λέγανε για 10 και 11 εκατομμύρια στη δύση ήτανε φούσκες για να δείξουν ότι εκεί έγινε καταστροφή και τα λοιπά. Το 1 εκ. από αυτούς είναι άνθρωποι που εμπίπτουν στα όρια ηλικίας που πρέπει να στρατευτούν και τώρα που μιλάμε επειδή το κρέας για τα κανόνια ουσιαστικά αρχίζει να εκλείπει το καθεστώς του Ζελένσκι κοιτάει να συμφωνήσει με κυβερνήσεις των χωρών μελών της Ε.Ε. όπως είναι η Πολωνία, η Γερμανία, οι Βαλτικές χώρες που είναι πάνω από 3-3.5 εκ. Ουκρανοί, και από αυτούς 500.000 – 600.000 κι άλλες τόσες ας πούμε στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι στρατεύσιμοι. Και πώς να μην είναι αφού η στράτευση εκεί πέρα είναι πλέον από 18 μέχρι 60 χρόνων  και τώρα προωθείται συζήτηση τάχα αν πρέπει -μέχρι τώρα είναι εθελοντική η στράτευση των κοριτσιών- να γίνει και υποχρεωτική. Όχι μόνο υπάρχει λειψανδρεία και άφησαν τα κορίτσια χωρίς αγόρια να το πω έτσι, αλλά ουσιαστικά θέλουν και τα κορίτσια να τα πάρουν στο στρατό!».

Πριν κάνουν τη βουτιά φωνάζουνε και ένα σλάβα ουκραίνα, «δόξα στην ουκρανία» που είναι ναζιστικό σύνθημα

«Αυτές οι χώρες κοιτάνε με το καθεστώς Ζελένσκι ώστε να επιστρέψουν πίσω, να φέρουν πίσω ένα μεγάλο κομμάτι των ανδρών Ουκρανών, αυτό εδώ που τα λέμε μπορεί να το αντιμετωπίσει και η χώρα μας γιατί και στην Ελλάδα είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί. Ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που… κωλοβαράνε στην Ευρώπη, δεν είναι πρόσφυγες έχουν πανάκριβα αυτοκίνητα, τώρα κάνουν τα σκι τους στο Κουρσαβέλ, το καλοκαίρι τα μπάνια τους στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην Γαλλία, αυτοί είναι οι πιο δυνατοί πατριώτες που πριν κάνουν τη βουτιά φωνάζουνε και ένα σλάβα ουκραίνα, δηλαδή «δόξα στην ουκρανία» που είναι ένα ναζιστικό σύνθημα αυτό, ένα σύνθημα του εθνικιστικού κινήματος του Στεπάν Μπαντέρα τον οποίο έχουν ανακηρύξει σε ήρωα, ο Ουκρανός Χίτλερ».

Τελειώνει το κρέας που έχει μέσα στην Ουκρανία

«Δε προσπαθεί το καθεστώς να τους φέρει στο φιλότιμο αλλά με νομικό τρόπο πιέζοντας να πάρει απόφαση η κυβέρνηση της Γερμανίας π.χ. για να γυρίσουν πίσω, ή η Πολωνία που τους είπε όχι στην αρχή, να βάλουν ένα τρένο με 5.000 Ουκρανούς και να τους στείλουν πίσω, με σφραγισμένα τα βαγόνια για να μη πηδήσουν έξω. Αυτοί που είναι έξω είναι που φωνάζουν «δόξα στην Ουκρανία», κάνουν την βουτιά στη θάλασσα και έχουν το Πόρσε καγιέν απέξω για να τους πάει στο ακριβό ρεστοράν. Ο Ζελένσκι αυτό πάει να το κάνει όχι από αγαθή πρόθεση αλλά γιατί τελειώνει το κρέας που έχει μέσα στην Ουκρανία».

Το ναυάγιο μετά την συμφωνία της Κωνσταντινούπολης για ειρήνευση

«Πρέπει να έχουμε υπόψη αυτό που είπε ο Πούτιν ότι ενώ την άνοιξη του 2022, δύο μήνες μετά την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων, έγινε αυτή η τριμερής διάσκεψη Ουκρανία – Ρωσία και Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη και εκεί μονογράφτηκε απόφαση, την έχουν οι ρώσοι και τη δείχνει συνέχεια ο Πούτιν τώρα, μονογράφηκε απόφαση ότι αν τηρήσετε -όπως έλεγαν οι Ουκρανοί αυτά που μας λέτε στους Ρώσους- τότε πάμε σε ειρήνευση αλλά όταν γύρισε πίσω η αντιπροσωπεία δύο μέρες μετά έφτασε εκεί ο Μπόρις Τζόνσον ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας και ήταν εκεί που είπε ο Πούτιν βλάκες είστε; Σου λέει ότι δεν έχεις φωνή δική σου, τι να κάτσω να μιλήσω με σένα; Αφού ενώ συμφωνήσαμε, γύρισες πίσω, ήρθε ο άλλος και τα ανέτρεψες και έκανες αυτό που σου είπε ο άλλος! Εδώ είναι όλη η διαδικασία οι οποίοι σκέφτονται γιατί δε πάνε σε μία συμφωνία να σταματήσει η αιματοχυσία; Είναι ένα θέμα ότι δεν ξέρουν σήμερα ότι υπάρχει προεδρικό διάταγμα του Ζελένσκι ότι απαγορεύει το διάταγμα αυτό την Ουκρανική ηγεσία να πάει σε διαπραγμάτευση με την Ρωσία! Απαγορεύει η Ουκρανία με διάταγμα στον εαυτό της να πάει σε διαπραγμάτευση με τη Ρωσία όσο λέει είναι το καθεστώς Πούτιν, όσο το ένα και το άλλο ή να γυρίσουμε ξανά στα σύνορα του 1991! Αυτό δε το έκανε από απληστία ο Ζελένσκι αλλά είναι όρος που του το επέβαλαν οι Αμερικάνοι λέγοντας του άμα θες να πάρεις βοήθεια να κάνεις διάταγμα ότι δεν θα πας σε διαπραγμάτευση».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,913ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles